Vitaliteit

Vitaliteit

Onrustig slapen, last van hoofdpijn, vermoeidheid, stress kan verschillende oorzaken hebben, zoals voeding of vitaminegebrek, maar ook zogenaamde electrosmog (zendmasten, mobiele telefonie etc.), tellurische energie ("aardstralen") en zelfs paranormaal.

 

Het moge duidelijk zijn dat er een heel scala van mogelijke oorzaken van een afgenomen vitaliteit is, waardoor een diagnose niet eenvoudig is.

 

Iedereen heeft een energieveld om zich heen de zgn.aura. Deze bevindt zich op een afstand van 20 tot 150 cm buiten het lichaam. Een van de eigenschappen van de aura is dat de grootte ervan afhangt van de fysieke toestand van het lichaam. Zo zal bijvoorbeeld op de plaats, waar zich een wond bevindt, de aura een "deuk" vertonen. Ook invloed van buiten is te zien: sommige muziek laat de aura toenemen, terwijl electrosmog deze juist verkleint.

Door het meten van de aura in cm kan dus informatie worden verkregen over fysieke eigenschappen van de testpersoon, maar ook zijn gevoeligheid voor bepaalde factoren.

 

Ik heb een methode ontwikkeld, gebaseerd op radïesthesie (meten via pendel), waarmee in de meeste gevallen een antwoord gevonden kan worden op de vraag, wat de oorzaak van een gezondheidsprobleem is. Het aantal toepassingen is legio en groeit nog steeds.

 

Een van de unieke eigenschappen van deze methode is dat hij contactloos is, er kan zelfs op afstand worden getest, via een foto. Op deze manier is bv. te controleren of een remedie tegen electrosmog de werking heeft, die de verkoper belooft.

Vitaliteit